Kläder från Cutter&Buck

Cutter & Buck är ett amerikanskt varumärke som ägs av New Wave Group och som etablerades 1990 och som har varit mycket framgångsrikt i USA med en bred kollektion och en unik profildistribution. Cutter & Buck kännetecknas av en hög grad av funktion, kvalitet och passform främst på den kräsna golfmarknaden men även för leisure och outdoor. Att Annika Sörenstam i många år varit frontfigur har nog ingen golfare missat. Vi säljer hela sortimentet men visar här några favoriter.

RINK har vid tre tillfällen arrangerat en egen tävling under Golfveckan på Köpings GK och det har varit väldigt uppskattat att priserna har bestått i en värdecheck att använda till valfria produkter från Cutter & Buck. Många har dessutom valt att köpa till flera kläder!

Här hittar du hemsidan med hela det breda sortimentet!

Cutter & Buck blir namnpartner till nordiska proffstouren

Cutter & Buck är från och med 2024 titelpartner till den nordiska proffstouren för herrar som får namnet Cutter & Buck Tour. Avtalet sträcker sig fyra år framåt. Det kommer garanterat innebära att märket kommer att bli ännu mera känt och etablerat bland svenska golfare.

Kelowna Piké

Kelowna Piké

Kelowna är en riktig favorit bland golfare, flera gäng i Köping och Arboga har fallit för dem. De finns i en mängd olika färger, både riktigt färggranna och mera strikta. Finns i dam-, herr och juniorstorlekar.
Kolla gärna in hemsidan!

Läsa mera!

Seabeck Piké

Seabeck Piké

Uppföljaren till populära Sunset i lite mörkare färger. Riktigt stiliga. Finns i dam- och herrmodell.

Läsa mera!

Mellanlager

Mellanlager

Det finns en mängd olika sköna mellanlager- eller dra på utanpå piké-tröjor.

Läsa mera!

Regnkläder

Regnkläder

Cutter & Buck har väldigt sköna regnkläder.

Läsa mera!