Företaget & Kontakt

EN KOMPLETT LEVERANTÖR AV MARKNADSMATERIAL!

RINK AB startade som en reklam- och webbyrå i Köping 1996. Idag skulle man kunna kalla oss en reklamfabrik - byggd på reklambyrågrund.

Vår slogan är "Vi hjälper företag att synas" - vi erbjuder allt från logotyp till mässor via trycksaker, hemsidor, skyltar, bildspel, monter-, scen-, butiks- och fordonsdekor etc. Med RINK som partner behöver kunden bara en enda kontakt - hos oss finns reklambyrå, fotograf, skyltmakare, tryckeri m m under ett och samma tak.

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss på elektronisk väg så finns det flera möjligheter. Våra mailadresser och direktnummer hittar du på våra kontaktsidor, använd menyn till höger. Om du ringer vår växel på 0221-243 15 så får du ett antal olika valmöjligheter beroende på vad du vill ha hjälp med.

Besök oss!

Många av våra kunder är lokala företag och även om vi gärna ser att man hör av sig innan besöket så försöker vi även ta oss tid för gästande oanmälda kunder. Även om en del besökare anser att vår porttelefon är ovanligt avancerad så brukar det lösa sig.

Sedan 2011 hittar du oss i det livliga Big Inn-området på Barnhemsgatan 56 i Köping (i korsningen med Ringvägen). Huset som tidigare tillhörde Hallbergs Guld delas nu med hyresvärden Eltec. Entrén och kundparkeringen är på sidan mot Bürgers Växtgård.

ÖPPETTIDER

Mån-fre 08.00-17.00, lunch 12.00-13.00

Adress

Besök/leverans:
Reklamhuset RINK, Barnhemsgatan 56, 731 33 Köping

Post:
RINK AB, Box 312, 731 27 Köping