Ludwig Sörmlind

Förstärkning på firman! Ludwig jobbar på RINK sedan april 2019 och har tidigare jobbat på ett liknade företag i Blekinge, bl a med hemsidor, fordonsdekor och skyltar.

På RINK jobbar han framförallt med skyltar och fordonsdekor men även hemsidor. Han har liksom Agnes gått wrappingkurs hos Hexis så nu hoppas vi på ännu flera helfolieringar av fordon.

FOTA MED MOBILEN FÖR KONTAKTKORT:

Lär känna Ludwig Sörmlind!

Hur gammal är du?
- Jag föddes en torsdag för 43 år sedan.
 
Hur länge har du jobbat på RINK?
- Min första arbetsdag var 1:a April 2019
 
Hur kan en dag på jobbet se ut för Ludwig?
- Som en bal på slottet. Tråkig, fruktansvärd, eller alldeles underbar. Tjusningen med det här jobbet är att arbetsuppgifterna är såpass varierande att man aldrig kan vara säker på vad man ska göra nästa arbetsdag.
 
Beskriv ditt jobb med tre ord?
- Varierande, roligt, utmanande
 
Vad har du gjort innan du började här?
- Allt från att vara reparatör på ett slakteri till att jobba administrativt på ett sjukhus. Det här inlägget skulle bli alldeles för långt om jag skulle rabbla upp allt jag sysslat med under åren.
 
Varför tycker du personligen att företag ska vända sig till just RINK?
- Tillsammans har vi erfarenheten, kunnandet och förståelsen för vad du behöver och vill ha. Är det tekniskt möjligt att utföra ditt önskemål löser vi det.
 
Hur spenderar du helst din fritid?
- På golfbanan konstigt nog, sedan Peter lurade ut mig på rangen första gången spenderas all vaken tid tänkandes på eller sysslandes med golf av något slag.
 
Något du kanske inte visste om Ludwig
- Min vänsterfot är större än min högerfot.