Kläder från Cutter&Buck

Cutter & Buck är ett amerikanskt varumärke som etablerades 1990 och som har varit mycket framgångsrikt i USA med en bred kollektion och en unik profildistribution. Cutter & Buck kännetecknas av en hög grad av funktion, kvalitet och passform främst på den kräsna golfmarknaden men även för leisure och outdoor. Att Annika Sörenstam i många år varit frontfigur har nog ingen golfare missat. Vi säljer hela sortimentet men visar här några favoriter. Här hittar du senaste katalogen!

Kelowna Piké

Kelowna Piké

Kelowna är en riktig favorit bland golfare, flera gäng i Köping och Arboga har fallit för dem. De finns i en mängd olika färger, både riktigt färggranna och mera strikta. Finns i dam-, herr och juniorstorlekar.
Kolla gärna in hemsidan!

Läsa mera!

Seabeck Piké

Seabeck Piké

Uppföljaren till populära Sunset i lite mörkare färger. Riktigt stiliga. Finns i dam- och herrmodell.

Läsa mera!

Twinlakes

Twinlakes

En riktigt skön mellanlager- eller dra på utanpå piké-tröja med dradkedja. Finns i några olika färger men vissa är utplockade i några storlekar pga kraftig prissänkning. Kostar 349:- + moms.

Läsa mera!

Forks

Forks

Cutter & Buck har väldigt sköna regnkläder. Forks är en sådan som är prissänkt och finns en vissa storlekar för 699:- + moms. Finns i blått och svart i dam- och herrmodell.

Läsa mera!